Zoeken naar alles kan

Uw zoekactie voor alles kan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anon 40 jaar Antwerpen - Schoten
Want to suck and taste dick
Wie met stevige lading mag ik leegzuigen nu? Bi gast 40/177/85 lekkere pijpmond. Kan enkel verplaatsen  
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
date papa zoekt zoon
Hoi! Ik ben luc 58.171.87 17 cm intiem kaal en verzorgde en normale man uit regio diegem .Ik ben op zoek naar jonge gast tussen 18 tot 30 jaar voor geile date hou van bare . black en behaard ben geen faker afspreken bij jou of samen naar sauna cardate ook geil kan niet ontvangen mail me voor afspraak Kusjes Luc  
Tom 67 jaar Antwerpen - Schilde
Zoek een lieve senior
Ik ben een senior met niveau. 66, 1,76, 82. Zoek een lieve man, onderdanig,(ook een senior) om samen lekker te genieten van soft mannensex. Eenmaal de kleren uit zijn we wel een beetje ordinair en geven ons over aan de lusten die we zo veel fantaseren. Wat denk van je van rustig strelen, zoenen, rukken en pijpen…dit alles met respect voor elkaar en elkaars genot. Discretie en hygiëne is natuurlijk belangrijk. Kan morgen, vrijdag, op de middag ontvangen.  
Ivo 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Iemand zin regio Leuven? Ik verplaats
Wie in het Leuvense kan er ontvangen? Ik ben een knappe jonge veertiger (bi), en heb zin om te pijpen, gepijpt worden, 69, eventueel neuken. Hygiéne belangrijk, soa vrij. Vraag hetzelfde.  

Iemand zin regio Leuven? Ik verplaats
Chris 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Kont omhoog
Welke man komt me nu of vanavond neuken? Ik kan niet verplaatsen..  

Kont omhoog
Philip 58 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Biman mature
Zin om andere bi te rukken en/of te pijpen, eens licht onderdanig zijn, eventueel in wat lingerie, enkel soft, relax en met respect. Voor nu, kan ontvangen.  
AnoBi 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Welke jongeman op de as Gent - Brussel wil een fleshlight uitproberen?
Ik rijd rond 16-17 uur van Brussel naar Gent en vrijdag namiddag terug. Ik zoek een slanke kerel tussen 20 en 35 die me kan ontvangen of die een discrete plaats kent op de as Gent - Wetteren - Aalst - Asse - Brussel. Ik kan ook wat omrijden. Graag kijk ik toe hoe je mijn fleshlight uitprobeert. Ik die jou pijp kan ook. Ik verwacht niks terug van jou. Graag reageren met leeftijd en locatie. Discretie is belangrijk. Tot ziens?  
Limon 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd man zoekt date
Je bent goed voorzien en verzorgd zoals ik. No fake, geen roker, discreet, geen extreem, wel safe. Kan ontvangen.  
Matteo 27 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Wie wilt me leegzuigen
ik ben 27j 178x108x15. Ik heb volle ballen en ik wil in iemands mond spuiten. Kan niet ontvangen  
geen strandweer 62 jaar Zeeland - Terneuzen
Nieuwsgierige 60-er zkt idem oudere heer
Als het lekker weer is lig ik graag in de duinen met een minuscuul slipje en laat me dan bekijken, strelen, likken en pijpen door een heer. Ik dien graag als lustobject en vind het erg geil als een heer zich op me aftrekt en z n zaad op m`n lul of buik spuit Als hij ook naakt is en een lekkere frisse kale lul heeft dan is een handje of mond van mijn kant zeker niet uitgesloten. Omdat het nog geen strandweer is lig ik graag eens thuis op bed klaar voor iemand die me eens op deze manier wil gebruiken. Ik stel prijs op uiterste hygiëne en discretie en kan ontvangen in Terneuzen.  

Nieuwsgierige 60-er zkt idem oudere heer
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10